ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΤΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 9-10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών θα διοργανώσει το 7ο ετήσιο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023 στην κοινότητα Στατού – Αγίου Φώτιου στην Επαρχία Πάφου. Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η ενημέρωση των αιτητών μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων του ρόλου του ΚΟΑΠ και η συμμετοχή ντόπιων εταιρειών καθώς επίσης και η προώθηση διαφόρων κυπριακών εδεσμάτων της κυπριακής κουλτούρας. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν περίπτερα τα οποία θα διατεθούν δωρεάν και θα μπορούν οι εκθέτες να διαφημίζουν ή / και να πωλούν τα διάφορα προϊόντα που θα εκθέτουν στο φεστιβάλ.

Ο ΚΟΑΠ προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ αγροτικού πολιτισμού με δικό τους περίπτερο να επικοινωνήσουν στο 22 557651 / 22 557676.  Σημειώνεται ότι η συμμετοχή σας πρέπει να είναι και για τις δύο ημέρες.

Κριτήρια επιλογής:

  • Προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγούς της κοινότητας Στατού – Αγίου Φώτιου και των γύρω χωριών / κοινοτήτων
  • Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής είναι μεγαλύτερος από αυτόν των διαθέσιμων περιπτέρων, ο Οργανισμός θα διενεργήσει κλήρωση στην οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Μέχρι 10 Μαΐου 2023